cultura

La Diputació d'Alacant trau a concurs la restauració de la Cava d'Agres

El projecte està valorat en 432.000 euros i té un termini d'execució de set mesos

La Diputació d'Alacant ha licitat a concurs la restauració de la Cava Arquejada d'Agres, símbol de la Serra Mariola. El projecte es troba valorat en 432.021 euros i el termini d'execució de l'obra se situa en 7 mesos. Les empreses interessades en assumir aquesta obra poden presentar les seues ofertes fins al 31 de juliol, segons la resolució publicada al BOP d'Alacant.

L'anunci de la licitació l'ha efectuat la presidenta de la Diputació, Luisa Pastor, en una reunió amb alcaldes de la comarca en la que els ha informat de l'inici del procés que té com a finalitat la consolidació d'un dels elements més emblemàtics de la Mariola.

A banda de la l'actuació ja realitzada en 2011 amb la consolidació dels arcs i sondejos arqueològics, el projecte contempla la rehabilitació del túnel d'accés a la cava per on s'extreia el gel en els seus orígens. A més també està prevista la seua musealització amb la col·locació de panells informatius, sobre la construcció dels nevers i informació al voltant de l'arbre autòcton de la zona com és el teix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia