cultura

Se celebra a Alaquàs el II Certamen Nacional de Teatre

El Castell acollirà els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol aquest certamen organitzat per Carabau Teatre amb el suport de l'Ajuntament

El Castell d'Alaquàs acollirà per segon any consecutiu, el Certamen Nacional de Teatre “Escenalaquàs”, organitzat per la companyia Carabau Teatre amb el suport de l'Ajuntament d'aquesta vila de la comarca de l'Horta.

Es tracta d'una iniciativa creada l'any passat amb l'objectiu d'esdevenir un certamen de referència a nivell autonòmic i estatal capaç d'oferir muntatges de qualitat artística notable en un lloc tan especial com és el claustre del castell.

Per a la present edició s'han presentat 54 companyies, de les quals se n'han seleccionat tres gran sobres. El festival s'inicia el dijous 3 de juliol amb l'obra de la companyia arribada des del Pinós, “La huella”.

Divendres 4 de julio, està prevista la representació de “Obligados i ofendidos” a càrrec de l'Aula de Teatro de Arquitectura de Madrid. El dissabte li arribarà el torn a “Alguien voló sobre el nido del cuco” de Teatro de la Crisis, de Valladolid i, el certamen es clourà el diumenge 6 de juliol amb el lliurament de premis i la posta en escena del que s'ha convingut en anomenar “Microescenalaquàs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia