Cinema Estrena

BREUSD'ESTRENA / b.S

La mejor oferta
‘La migliore offerta' Direcció: Giuseppe Tornatore Interpretació: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Donald Sutherland, Sylvia Hoeks Gènere: drama País: Itàlia, 2013
Giuseppe Tornatore (Cinema Paradiso) torna a les pantalles amb un film ambiciós, la història d'amor i intriga entre un solitari i prestigiós expert en art (Geoffrey Rush) i una jove, rica i misteriosa clienta (Sylvia Hoeks). La pel·lícula es va presentar a la Berlinale i ha arrasat a les taquilles d'Itàlia, amb 1,4 milions d'espectadors.
Gru 2: Mi villano favorito
‘Despicable me 2' Direcció: Pierre Coffin i Chris Renaud Gènere: animació (comèdia familiar) País: EUA, 2013
Continua l'època d'esplendor de l'animació nord-americana, amb Disney-Pixar i Dreamworks al capdavant, però amb propostes d'altres estudis com aquesta d'Universal. A la segona part, l'entranyable malvat Gru vol portar una vida de persona i pare exemplar, i entra a treballar per a una organització que lluita contra els malvats del món.
El vendedor
‘Le vendeur' Direcció: Sébastien Pilote Interpretació: Gilbert Sicotte, Nathalie Cavezzali, Jérémy Tessier, Jean-François Boudreau Gènere: drama País: Canadà, 2011
una mirada als temps de crisi que vivim i a la maduresa, temes presents en els dos llargmetratges que ha dirigit en francès el jove director canadenc Sébastien Pilote. En aquest cas, és el retrat d'un veterà i brillant venedor de cotxes (gran actuació de Gilbert Sicotte) que s'aferra a la seva feina mentre la seva ciutat s'esfondra per la crisi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.