cultura

Isabel-Clara Simó desvetlla les claus de l'escriptura d'èxit

L'escriptora d'Alcoi impartirà un curs sobre “aprendre a ser escriptor” a la Seu de la UA a Alacant

La Guanyadora del Premi sant Jordi de novel·la i de la Creu de Sant Jordi, entre d'altres distincions, l'alcoiana Isabel-Clara Simó serà la protagonista del curs “El món narratiu: tècniques d'escriptura” que s'impartirà a la Seu de la Universitat d'Alacant els propers 29,30 i 31 d'octubre.

El curs contarà amb una part teòrica i una altra pràctica, a la primera trobarem una descripció del fenomen narratiu i la funcionalitat dels seus elements, mentre que a la pràctica, que es dividirà en dos parts, contarà amb exemples d'autors consagrats sobre el fet narratiu, amb consells pràctics de la Isabel-Clara Simó i els exercicis que faran els assistents al curs sobre cadascun d'aquests elements.

L'objectiu del curs és aconseguir que els aficionats o practicants de l'escriptura literària tinguen al seu abast les tècniques que utilitzen els professionals i, a l'hora, dotar-los de les habilitats narratòries per assolir la competència literària.

És tracta, en definitiva, d'aprendre a ser escriptor i disposar de les eines per a arribar-hi, la qualitat però, és quelcom que no s'ensenya al curs, això ja és personal.

El curs té un cost de 30 euros i conta amb el reconeixement d'hores de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) i certificat d'assistència del Servei de Cultura de la UA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.