cultura

Ramon Manent dirigeix ‘Bandera de Catalunya'

El músic Ramon Manent Folch és el nou director escènic de l'espectacle teatral Bandera de Catalunya, de Bellcaire d'Empordà, després que s'ha decidit recuperar al cap de quatre anys sense fer-se per problemes polítics. Manent, que fa molts anys que participa de manera activa en l'espectacle, exposa: “És un repte molt interessant. Em fa molta il·lusió”; sobretot perquè el creador de Bandera de Catalunya és el poeta i historiador Esteve Albert. “Em va orientar molt en el meu futur”, va dir Manent.

De cara a la representació de l'any vinent, que es fa per Setmana Santa, Manent, nét de l'escriptor Josep Maria Folch i Torres, preveu alguns canvis, com són tornar a l'origen i incorporar més música. Per això ja ha compost tres noves cançons.

Actualment, ja fa uns 15 dies que estan treballant en la creació del cor musical. I ahir, per primera vegada, ja va haver-hi la primera lectura dramatitzada al local social de cara a concretar els actors amb el paper definit, aspirants sense paper definit i interessats a participar-hi. Va ser la primera trobada dels actors, tots ells gent del poble, amb la junta, creada recentment, i el nou director escènic, que tindrà l'ajuda de la directora de la junta, Esther Pujol. Els anteriors directors, els cosins Mercè i Abel Font, van declinar tornar a portar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.