cultura

ROGER TORRENT

ALCALDABLE D'ERC PER SARRIÀ DE TER

“L'objectiu és fer més amb menys diners”

Es presenta amb vocació de continuar governant i obert al diàleg amb tothom

Aposta per la promoció econòmica i l'ocupació

Alcalde aquests quatre últims anys, espera poder reforçar la posició amb l'aval de la feina feta i tornar a ser la força més votada.

Quin balanç fa d'aquests quatre anys de govern?

Molt positiu, en tots els sentits. Sobretot perquè el pacte de govern era una fórmula nova a Sarrià i estic molt satisfet de la feina feta. Tots els regidors han treballat amb lleialtat, fidelitat i vocació de ser constructius. I hem aconseguit tirar endavant nous projectes i serveis en un context de crisi econòmica.

Sembla que les eleccions seran renyides i caldran acords un altre cop. A què estan disposats?

Ens presentem amb vocació de continuar governant. I comptem tenir més representació. En tot cas, si calen acords estem disposats a parlar amb tothom. Això sí, sobre la taula posarem la prioritat de continuar amb els projectes iniciats i que la nostra manera de governar no és altra que la de ser el màxim d'accessibles i dialogants amb els veïns.

I repetir amb CiU?

Amb CiU els projectes són comuns i segurament tot seria més clar per començar. Però encara no coneixem el seu programa i han canviat els noms de la seva llista, així que potser haurem de començar de zero.

Quines són les fites aconseguides i quins els seus reptes?

Estem orgullosos del conveni amb la universitat pel futur campus de la salut, la creació de targeta +70 i les inauguració de la nova biblioteca, el Centre de Visitants del Gironès i el local social del Pla de l'Horta. A banda d'inversions, entre els reptes de futur volem centrar els nostres esforços en la promoció econòmica i l'ocupació. També apostarem per les polítiques socials, potenciant l'atenció a la gent gran i crear una borsa de feina. També volem continuar sent un poble que disposi de serveis propis de la ciutat. Per això, el gran repte és fer més amb menys diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.