cultura

Converses sobre les conseqüències del Tractat dels Pirineus

L'associació cultural L'Art i la Manera, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Elna, proposa, aquest divendres 12 de novembre, una reflexió sobre la societat catalana 350 anys després del Tractat dels Pirineus, sota el títol Fronteres del passat, oportunitat de futur.

Sota la coordinació de Marielle Olive i amb de Sebastià Girard, periodista, com moderador, diverses personalitat com Alà Baylac-Ferrer, professor de català i Joan-Daniel Bezsonoff, professor i escriptor, o Eric Forcade, emprenedor cultural, mantindran el debat.

Aquest darrer obrirà el tema a partir del Tractat dels Pirineus i les seves conseqüències. Mentre que Bezsonoff, autor d'Un país de butxaca i Baylac, autor de Catalunya Nord. Societat i identitat. Reflexions, vivències i panorama català, llibres recentment editats a la Catalunya del Nord, hi afegiran els seus comentaris. El públic és convidat a intervenir.

Divendres 12 de novembre del 2010, a les 8 del vespre, a la sala de cinema de l'Espai Gavroche a Elna.

Entrada lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.