Cultura

Leonard Cohen, el 15 d'agost a Cap Roig i el 21 de setembre a Barcelona

Música

Leonard Cohen actuarà el 15 d'agost al Festival Jardins de Cap Roig, segons informa l'organització en un comunicat. La productora Doctor Music ha anunciat que el músic canadenc també actuarà a Barcelona el 21 de setembre al palau Sant Jordi.

Els concerts formen part d'una extensa gira que portarà el cantautor canadenc als millors escenaris de ciutats dels Estats Units i el Canadà, en un recorregut que arribarà a Europa al mes de juliol.

Cohen en aquesta gira presentarà un doble disc, Live in London, enregistrat en directe el 17 de juliol del 2008 al London Arena 2. La gran demanda de localitats en ciutats nord-americanes ha fet que en alguns casos, com a Austin i Boston, s'hagin programat dos concerts.

Leonard Cohen serà una de les estrelles d'aquest estiu al Festival Jardins de Cap Roig, on presentarà l'últim treball, amb 26 temes, en què recupera clàssics dels seus quaranta anys de carrera com Hallelujah, I'm your man, The future i Bird on the wire.

Les entrades per al concert del Festival Jardins de Cap Roig es posaran a la venda el mateix dia que la resta d'espectacles del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.