Llibres

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Des d’avui i fins diumenge se celebra la tercera edició del festival literari de Morella que, aquest any, té el lema Humans o algoritmes?

Aquest festival de la localitat de Castelló “vol ser un punt de trobada en un món cada cop més radicalitzat a través del lleure cultural i la literatura” afirma la seva directora, Elena Moya.

Aquest vespre tindrà lloc la presentació del festival, a càrrec de María José Gálvez, Directora General del Libro, Bernabé Sangüesa, alcalde de Morella, i Elena Moya.

Seguidament hi haurà l’acte titulat Líriques musicals: més poder que la literatura?, amb David Carroll, Vicent Torrent i Marina Rossell. I a les 22.30 h tindrà lloc la nit dels poetes valencians, en què Anna Ballester llegirà poesies de Vicent Andrés Estellés amb Maria Rossell a la guitarra.

Demà dissabte hi haurà les xerrades Escriptors o màquines?, amb Ximo Puig i Manuel Jabois; Des de la prehistòria fins a l’algoritme: progrés per a les dones?, amb Marga Sánchez, Encarnación Lemus, Marina Rossell i Ana Giner; Ajuden els llibres d’autoajuda?, amb Òscar Gual i Sergi Rufi; Vots i inversions: decidim nosaltres o l’algoritme?, amb Antoni Bassas i Santos Palacios, i Que saben els algoritmes de l’univers?, amb Teudo Sangüesa i Marina Rossell.

Diumenge, entre d’altres actes, es podrà assistir a les xerrades Cuina intel·ligent?, amb Manu Núñez, Marta Morales i Rafa Margós. A més, el festival es tancarà amb una ruta gastronòmica a càrrec de Tina Nielsen i Carlos Gutiérrez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia