Música

MÚSICA

Víctor Manuel arriba avui al festival Vallviva de la Vall d’en Bas

L’espectacle ’Himnes del Cor’ va obrir ahir al vespre l’edició d’aquest any, amb un concert en què van assistir més de 1.300 persones

Víctor Manuel encapçalarà avui la segona jornada del festival Vallviva de la Vall d’en Bas (22h30) , amb La vida, en cançons (L’escenari ho cura tot), amb què celebra el seu 75è aniversari i amb el qual pretén resumir llargs anys de cançons i de carretera.

Joan Dausà arribarà demà divendres 14 de juliol al festival per portar la gira del desè aniversari de la mítica cançó Jo mai mai, convertida ja en un himne, i amb la qual repassa una dècada de trajectòria. I la cantant Ana Mena centrarà la programació del quart i darrer dia del festival, aquest dissabte 15 de juliol, per presentar el seu darrer treball Bellodrama, el seu projecte més personal.

El cantant Ramon Mirabet, la mítica banda de pop rock La Guardia, la cantant garrotxina Núria López i el saxofonista Pep Poblet completaran el cartell d’aquesta tercera edició del Vallviva.

Els grans himnes de la història de la música van omplir ahir l’escenari gran del Vallviva , en la primera nit del festival. La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya va presentar el seu espectacle Himnes del Cor on compta amb la col·laboració de Beth, Manu Guix, La Pau, Joan Garrido i la Polifònica de Puig-reig.

Cançons que ja han passat a himnes com l’Amazing grace, I will survive o Highway to hell van fer vibrar les més de 1.300 persones que ahir van omplir la platea de l’escenari principal del Vallviva en la primera nit del festival, en un espectacle que pràcticament va arribar a les dues hores. Abans de l’actuació de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, el cantant i compositor Roger Padrós va ser l’encarregar d’inaugurar el festival amb un concert a l’escenari del Village del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA