Cultura

Youssou N'Dour, actuació estel·lar del B-Estival al Poble Espanyol

La segona edició del festival se celebrarà el mes de juliol al recinte de Montjuïc

Youssou N'Dour, Julieta Venegas, Nacha Pop, Orishas i Carlinhos Brown són alguns dels artistes destacats que actuaran en el festival B-Estival que se celebrarà durant el mes de juliol al Poble Espanyol.

És la segona edició d'aquest festival, ideat l'any passat per les promotores Posto Nove, Encore, Producciones Animadas i The Project amb l'objectiu de recuperar la plaça major del Poble Espanyol com a recinte de concerts.

El primer concert que inaugura el festival se celebrarà el 4 de juliol amb Nacha Pop i Los Secretos, dos grups dels anys 80 que ara han tornat als escenaris. La festa continuarà el dijous 5 de juliol amb John Mayall i Gov'T Mule. Un dels plats forts del festival serà Julieta Venegas, que presentarà el seu últim disc el dimarts 10. El dijous 12 de juliol actuarà Alpha Blondy i el divendres 13, Orishas i Gente d'Zona.

El cantant senegalès Youssou N'Dour torna de nou a Barcelona el 18 de juliol per omplir de ritmes africans el Poble Espanyol. El dia 19 tocarà Morcheeba; el 24, Bebel Gilberto i Pastora; el 25 de juliol Carlinhos Brown amb els seus ritmes brasilers; i per tancar el festival, George Benson & Al Jarrau, el 26 de juliol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.