Cultura

2.000 abonaments més pel FIB

La principal novetat és la incorporació al cartell de Los Planetas

L'organització del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebra del 19 al 22 de juliol, ha posat a la venda 2.000 abonaments més després d'esgotar els 25.000 que es van oferir el mes de desembre passat.

Els organitzadors s'estan encarregant d'agençar les instal·lacions a corre-cuita. Les intenses pluges caigudes a Castelló i la celebració del festival Viña Rock –que aquesta any es va celebrar en el mateix recinte que el FIB– han deixat l'espai en precàries condicions pel que fa a la zona d'acampada i a les infraestructures.

La principal novetat és la incorporació al cartell de grups i artistes com Los Planetas, Fischerspooner, Kings of Leon, The Horrors, Aldo Linares, Dorian i Nouvelle Vague.

La primera jornada comptarà amb Iggy Pop and The Stooges, Mando Diao, Aldo Linares, Brazilian Girls, Bright Eyes i Catpeople. Divendres, l'atenció anirà cap a Wilco, Antony and The Johnsons, Carl Craig, Dinosaur Jr, Fangoria, Horrors, Kiko Veneno, Rufus Wainwright, Ok Go i Nouvelle Vague, entre altres.

Pel dissabte es reservaran actuacions com les d'Arctic Monkeys, !!!, The B-52's, Camera Obscura, Fischerspooner, Human League, Os Mutantes, The magic numbers i Micah P.Hinson, a més de Cansei de ser sexy, The Clientele, Najwajean, Peter, Bjorn and John i Sondre Lerche.

El diumenge tancaran Muse, Matthew Herbert, UNKLE, Amy Winehouse, Animal Collective, Armand van Helden, Calexico, Clap your hands say yeah, Kings of Leon, The Pipettes i DJ Yoda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.