Lo Submarino de Reus tanca dos mesos després d'obrir

Les desavinences amb el propietari del local en són la causa

Víctor Bladé, promotor de Lo Submarino de Rasquera, ha decidit clausurar el local homòleg que va obrir a Reus el 15 de gener passat. El motiu són les contínues desavinences amb el propietari del local de la riera d'Aragó (que abans havia estat el pub La Misión), el qual «no ha respectat els acords a què vam arribar en les primeres reunions que hi vam mantenir», afirma. Un d'aquests acords era la imprescindible millora de la insonorització de la sala per evitar molèsties als veïns, un fet que no s'ha produït: «Hem estat aquests dos mesos amb l'ai al cor. Fins i tot un cop va venir la Guàrdia Urbana. En aquestes condicions, no es pot treballar.»

Els promotors de Lo Submarino de Reus van anunciar ahir el tancament a través d'un comunicat, en què asseguraven que havien rebut per part del propietari «múltiples pressions, enganys i manipulacions que han fet insostenible la nostra situació. Ens sentim estafats, hem dedicat molt esforç a engegar aquest projecte i els continus abusos ens han fet molt mal». Pel que sembla, el local continuarà obert «però nosaltres ja no hi tenim res a veure».

Malgrat tot, Víctor Bladé assegura que el balanç d'aquests dos mesos ha estat positiu: «El públic ha respost a la nostra oferta i en aquest sentit no tenim cap queixa. Al contrari. Només tenim paraules d'agraïment.» Per això no descarta tornar a intentar més endavant un altre desembarcament a Reus. Els gestors de Lo Submarino de Rasquera van decidir implantar-se a Reus per apropar la seva programació musical al Camp de Tarragona. El local va obrir amb la clara intenció de programar concerts en directe cada setmana, però també d'oferir l'espai a altres promotors o institucions perquè hi organitzessin les seves activitats. Lo Submarino de Rasquera es va fundar fa cinc anys i en aquest temps ha aconseguit ser la sala de concerts de referència de les Terres de l'Ebre. És membre de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.