Música

Petit gran fenomen

A La Santa, El Pot Petit literalment va fer sortir el sol diumenge al vespre, després d’una tarda de pluja

Diumenge a la tarda plovia, no gaire, però la humitat i la grisor ambientals no convidaven a anar a l’aventura en família. Tot i així, un bon grapat de nens, nenes, mares i pares es van reunir poc abans de quarts de vuit del vespre a La Santa , el mercat estiuenc de creació, gastronomia i oci de Santa Cristina d’Aro, per assistir a l’actuació d’ El Pot Petit , ben armats amb paraigües i molta paciència, perquè ara mateix entre la mainada més petita d’aquest país hi ha pocs cantants o grups tan populars com El Pot Petit. Un petit gran fenomen.

Per megafonia es va anunciar que l’espectacle es faria: el grup estava a cobert i les quatre gotes que queien eren insidioses, però no insuportables. I llavors es va produir un fet extraordinari: van sortir a l’escenari la Jana, en Pau i els altres dos membres de la Melmelada Band i... va parar de ploure! Fins i tot va sortir un sol que feia mal als ulls si miraves a l’escenari des d’una determinada perspectiva. I així els components d’El Pot Petit van poder començar la seva particular aventura musical –així es diu el seu últim disc: A l’aventura! (U98 Music)–, convidant els seus joves seguidors a arraconar una estona les pantalles dels seus mòbils i tauletes, per viure aventures en el món real. En un escenari presidit pel pot petit en persona –un pot més aviat gran que té vida pròpia i del qual surten personatges com El lleó vergonyós i El gat enfadat–, en Pau i la Jana protagonitzen un espectacle molt dinàmic i complet, sense grans desplegaments escenogràfics ni efectes especials, però amb un grapat de bones cançons i un sentit de l’humor que el fan recomanable per a un públic de totes les edats. De fet, El Pot Petit té una cançó dedicada als Avis i àvies, que per edat i experiència són els que han viscut més aventures, gairebé tantes com Els pirates que protagonitzen un dels seus grans èxits, “amb un mocador al cap, un ull tapat i un lloro al seu braç”. Però és després, un cop s’acaba el concert, quan s’entén al 100% l’èxit d’El Pot Petit: la Jana i en Pau estan l’estona que calgui atenent els seus petits fans, parlant i fent-se fotos amb ells, cantant fins i tot aquella cançó que han trobat a faltar... I així estan creant una colla cada cop més nombrosa de seguidors fidels, que fins i tot els obsequien amb pastissos casolans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.