Canals

D'estrena total

El nou Nissan Micra se'ns presenta amb un aspecte renovat, més amplitud, motors de tres cilindres, superior equipament i preu més baix

Des del primer moment el Nissan Micra ha marcat estil. Ara, en la seva quarta generació –la tercera que es ven aquí– manté la personalitat, però amb unes línies més discretes, per agradar visualment a més gent. Més enllà de les connotacions estètiques, el nou Micra atreu pel seu contingut. I és que estrena els motors de gasolina de tres cilindres i baix consum, que exclouen futures versions dièsel, més cares. De moment hi ha disponible el propulsor 1.2 atmosfèric, que dintre la segona meitat d'aquest any tindrà el sistema Start/Stop, el qual reduirà a 109 g/km les emissions de CO2. I aquesta primavera arribarà la versió del mateix motor amb injecció directa i sobrealimentació per compressor (99 CV i només 95 g/km de CO2).

Construït a partir d'una plataforma nova i lleugerament més llarg i ample que el seu antecessor, el nou Micra també és més lleuger (35 quilos) i rígid. I la nova forma del sostre, afegida als 2 centímetres més de distància entre eixos, millora l'espai interior. Moure's dins la ciutat amb el Micra és una delícia. És àgil (gira completament en 9 metres) i, a diferència d'altres, el potent motor de tres cilindres és d'allò més discret acústicament. I qui vulgui més comoditat, hi ha la versió amb canvi automàtic.

MOTOR:
1.198 cc. 3 cilindres.
POTÈNCIA:
80 CV a 6.000 rpm.
PARELL:
110 Nm a 4.000 rpm.
CANVI:
Manual, cinc marxes.
SUSPENSIONS:
McPherson/Eix de torsió.
FRENS:
Discos/Tambor.
LLARGADA, AMPLADA I ALTURA:
3,780/1,675/1,525 m.
PES:
910 kg.
DE 0 A 100 KM/H:
13,7 segons.
VELOCITAT MÀXIMA:
170 km/hora.
CONSUM MITJÀ:
5 l/100 km (gasolina 95).
EMISSIONS DE CO2:
115 g/km.
PREU:
De 10.900 euros (Visia) a 14.600 euros (Tekna CVT)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.