Sense - El Punt

La recepta

‘Mojitos' amb vistes al mar

Ibiza California La guingueta de Castelldefels ofereix durant l'estiu el tradicional combinat cubà

Henry Zambrano no va aprendre a fer els mojitos a Cuba, tot i que és nadiu de l'Havana Vella, sinó que es va formar com a bàrman a Miami. Fa 12 anys que va canviar el Carib pel Mediterrani, però, quan mira la platja de Castelldefels des de la barra per a còctels que capitaneja a l'Ibiza California, se sent com a casa. Zambrano arriba a fer 220 mojitos al dia, seguint la recepta tradicional cubana, per a una clientela que de l'abril al setembre beu còctels davant del mar. El mojito és el més popular, perquè és bo i refrescant. I perquè s'associa a l'alegria de viure que donen el sol i el mar.

‘MOJITO'
Ibiza California Group. Passeig Marítim, 326. Castelldefels
INGREDIENTS:
Una llima, tres cullerades de sucre blanc, dos taps de soda, un grapat de menta fresca, 8 cl de rom anyenc Abuelo, un toc d'angostura i gel
La guingueta Ibiza California s'instal·la des de fa quatre anys a la platja de Castelldefels entre l'1 d'abril i el 30 de setembre. A més de còctels, té una carta de plats lleugers, amb tapes i amanides.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.