Serveis

Montgat ja ha imposat les primeres sancions als ciclistes que circulen pel passeig marítim

L'Ajuntament de Montgat, a través de la policia local, ja ha imposat les primeres sancions econòmiques als ciclistes que no feien cas de la prohibició de circular pel passeig marítim. Es dóna la circumstància que des de fa temps hi ha una senyalització que prohibeix el pas de les bicicletes pel passeig, ja que per les seves reduïdes dimensions és impossible que hi passin vianants i ciclistes simultàniament.

La regidora de la Policia Local, Eugènia Cabezudo (PSC), va explicar que en els darrers dies el cos policial ja ha sancionat «cinc o sis persones» que incomplien la normativa. La regidora també va explicar que s'han destinat quatre agents perquè, entre altres coses, impedeixin la circulació de les bicicletes pel passeig i garanteixin la seguretat a tot el litoral montgatí. Cabezudo va lamentar que s'hagi hagut d'arribar fins a aquest punt, però va puntualitzar que «s'han donat totes les alternatives possibles però malauradament la gent no en fa cas». La regidora va voler subratllar que aquesta mesura no es pren amb cap afany recaptatori; va recordar que «hi ha hagut massa accidents i s'hi ha de posar remei». La sanció econòmica per anar en bicicleta per aquest punt de Montgat pot oscil·lar entre els 60 euros i els 85 euros.

El consistori montgatí ja va anunciar que les sancions es començarien a aplicar un cop comencés la temporada d'estiu, que és quan més afluència de gent hi ha tant al passeig marítim com a les platges del municipi. En aquest sentit, les platges del poble ja estan a punt per a la temporada alta. A banda de l'increment de la presència policial i del nombre de socorristes, també s'ofereixen els serveis de guinguetes i hamaques. El cobrament als estacionaments, tant de Mallorquines com Monsolís, s'està fent des del juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]