Serveis

Campanya de millora de la recollida de la brossa al Pla l'Urgell

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha posat en marxa una campanya per millorar la qualitat de la recollida de la fracció orgànica de la brossa, mantenir el percentatge de la recollida selectiva i sobretot incidir en els impropis, que és on actualment els veïns de la comarca fallen a l'hora de reciclar. D'aquesta manera, es pretén incrementar la rebuda d'ajuts de l'administració i no haver d'apujar les taxes de la recollida.

La campanya pretén arribar a diversos sectors de la ciutadania, les escoles i els grans generadors de residus a través d'un educador ambiental que anirà en bicicleta per explicar a peu de carrer i a les zones on hi ha contenidors com s'ha de fer per reciclar bé i resoldre els dubtes.

Amb un índex del 52%, el Pla d'Urgell és una comarca que està per damunt de la mitjana catalana de reciclatge, situada per sobre del 36%. El president comarcal, Josep Maria Huguet, ha volgut matisar, però, que hi ha ''un problema'' amb els impropis, sobretot pel que fa als envasos que van al contenidor groc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]