Vallès Oriental

L’institut Celestí Bellera, de Granollers, acull l’exposició dels millors treballs del concurs de portades d’EL 9 NOU

Entre els treballs exposats, n’hi ha de diversos alumnes del centre

EL 9 NOU i l’institut Celestí Bellera han inaugurat aquest dimecres l’exposició dels millors treballs que es van presentar al concurs per definir el disseny de la portada del número especial de Nadal que el diari va publicar el desembre passat.

El vestíbul de l’institut Celestí Bellera, de Granollers, acull durant tot aquest mes de febrer l’exposició dels millors treballs presentats al concurs de portades que EL 9 NOU convoca cada any per definir el disseny de la portada del número especial de Nadal. Aquest dimecres s’ha inaugurat la mostra en un acte on han assistit responsables del centre educatiu; Jordi Molet, director general d’EL 9 NOU, Josep Mas, director de l’edició del Vallès Oriental; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Entre els treballs seleccionats, hi ha diverses creacions d’estudiants de batxillerat artístic de l’institut Celestí Bellera. N’hi ha dos que van ser seleccionats com a finalistes: el de Ruth López, de Lliçà de Vall; el de Clàudia Romero, de Caldes; i el de Jaume Tusell, de Caldes.

La portada guanyadora obté un premi de 1.000 euros i la publicació de l’obra a l’especial de Nadal de les dues edicions d’EL 9 NOU: al Vallès Oriental i a Osona i el Ripollès. Representen uns 20.000 exemplars.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]