Societat

Reprenen les obres de la llar d'infants de Pals

Dos anys després de l'aturada hi tornen a treballar i es preveu que les aules estiguin a punt a principis del 2015

Acabar-la costa 663.066 euros

La construcció de la nova llar d'infants del carrer Quermany de Pals s'ha reprès dos anys després d'haver-se aturat a causa de la fallida de l'empresa que n'estava fent l'estructura. Aquella renúncia va deixar en un cul-de-sac les obres i els terminis van fulminar el finançament previst fins al moment per la pèrdua d'una subvenció. Un cop trobada una nova font de finançament, el govern d'ERC i CiU ha aconseguit reprendre els treballs.

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Pals van haver de fer un càlcul de costos per reiniciar el concurs, que es va adjudicar a l'empresa Xavier Alsina. El càlcul de costos fet a principis d'any va descobrir que l'obra es va deixar abandonada en un 20% del total i que, per executar el 80% restant, cal uns quatre mesos de feina. Tenint en compte el període de vacances, els terminis d'entrega se'n van fins a finals del 2014, principis del 2015.

El finançament de les obres de l'escola bressol sortirà majoritàriament de la subvenció concedida del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), que és de 350.000 euros. La resta fins al cost total són assumits per l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]