Societat

Creen una associació per a prestar ajuda jurídica als afectats pel tancament de RTVV

Prestarà assessoria i promourà, es personarà i assistirà a les accions legals necessàries i tot tipus de procediments judicials i extrajudicials quan es considere oportú

Un grup de persones ha creat l'Associació de Víctimes del Tancament de la Ràdio i la Televisió Valencianes (Avcrtv) per a prestar l'ajuda necessària, sobretot jurídica, a les persones físiques, jurídiques, entitats o institucions que puguen sentir-se afectades per la decisió sobre RTVV.

L'associació, constituïda ahir, s'ha presentat hui en el registre de la Conselleria de Governació i Justícia, segons ha explicat a EFE el secretari general d'aquesta entitat, Eloy Zamanillo.

Zamanillo ha indicat que després del tancament de RTVV hi ha “un gran nombre de persones que poden sentir-se afectades, damnificades o perjudicades”, des dels propis treballadors fins a proveïdors amb contracte en vigor, passant per aquells que consideren danyat el dret a la preservació de la llengua valenciana.

Segons recullen els estatuts de l'associació, el seu objectiu és “conjuminar dintre de la mateixa a totes les persones físiques i jurídiques i organitzacions que hagen estat víctimes del tancament de la radiotelevisió pública en qualsevol de les seves formes o manifestacions”.

També volen col·laborar i cooperar amb totes les entitats que desenvolupin activitats que redunden en benefici de les “víctimes del tancament”, així com participar en actes públics que contribueixin a fomentar les fins i objectius d'aquestes.

Dintre de l'ajuda jurídica, prestarà assessoria i promourà, es personarà i assistirà a les accions legals necessàries i tot tipus de procediments judicials i extrajudicials quan es considere oportú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]