Societat

Un ferit greu en l'esfondrament d'un magatzem de gra a Vila-sana

És un treballador que estava realitzant tasques de fumigació a l'edifici

S'ensorren el sostre i les parets de dues naus i part dels laterals d'una tercera

Un home ha resultat ferit greu aquest divendres al migdia en l'esfondrament de dues naus i part d'una tercera a Vila-sana (Pla d'Urgell), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El ferit, de 33 anys i veí de la localitat, realitzava tasques de fumigació a l'interior de les naus quan s'ha produït l'accident. El treballador ha patit un traumatisme toràcic i ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia en un edifici del carrer Església. El sostre i les parets de dues naus s'han ensorrat i també els laterals d'una tercera. Les naus, que s'utilitzen per a l'emmagatzematge de gra, tenen una superfície d'entre 1.000 i 1.500 m².

Després d'efectuar les tasques d'inspecció per tal de valorar els possibles danys estructurals, els Bombers han recomanat tallar el carrer afectat, de forma preventiva, i han recomanat als veïns més propers que no obrin les finestres dels seus habitatges durant 48 hores davant la presència dels productes químics que s'han utilitzat en la fumigació.

El succés ha mobilitzat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.