Societat

Consum

Rentar, tallar i assecar per 1 euro

Una perruqueria de Sant Feliu de Llobregat organitza una campanya solidària per a pensionistes i jubilats

La recaptació es destinarà a una ONG d'infants d'Etiòpia

Laura Medina vol posar el seu gra de sorra per ajudar aquells que ho passen malament per la crisi. Dimecres de la setmana passada va reunir les treballadores i companyes de feina de la seva perruqueria per fer-los una proposta: cada dimecres, el dia que tenen menys feina, donarien l'oportunitat als jubilats, als desocupats i als menors de 21 anys fills d'aturats que visquin a Sant Feliu de tallar-se, pentinar-se i assecar-se els cabells per només 1 euro.

L'endemà, dijous, ja va anunciar la iniciativa a l'emissora de ràdio local. I en una setmana ja se n'ha fet ressò a les xarxes socials per tal que l'anunci pogués arribar al major nombre de persones possibles. Medina reivindica
que la perruqueria no és un article de luxe. “Com algú que no pot cuidar la seva imatge personal pot trobar una bona feina?”, es pregunta.

Quan ahir va obrir les portes, una vintena de persones s'hi van acostar per tallar-s'hi els cabells. “La majoria de persones que hem atès eren jubilats, i també hi havia aturats, però cap jove”, explica la propietària.

És imprescindible presentar documentació que acrediti que la persona està desocupada o jubilada, i en el cas dels menors, la documentació dels dos progenitors. Medina ressalta que la majoria de persones en una situació difícil donaven 2, 3 o 5 euros. “És curiós, perquè sovint els que menys tenen són els que més donen.”

Els dimecres de les pròximes tres setmanes Laura Medina Estilista tornarà a repetir la campanya i, depenent dels resultats, l'allargarà quatre setmanes més. El total d'euros recaptats es destinaran a l'ONG que ajuda i manté actuacions de cooperació amb els nens d'Etiòpia IPI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.