Societat

societat

Concert solidari pel foc de l'Empordà

Figueres farà al setembre el concert Tots som Empordà

Es fan actes avui a Llers i demà a Portbou i Castelló

Figueres serà la seu al setembre del concert solidari Tots som l'Empordà, un acte en benefici dels damnificats per l'incendi del mes de juliol a l'Alt Empordà. L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els consistoris dels municipis afectats pel foc.

Hi participaran el músic Albert Ginovart, la coral Cantiga i l'artista figuerenca Abigaïl Prat. La periodista Mònica Terribas, llegirà un manifest. El concert serà el 8 de setembre, a partir de les 20.00 h, al Teatre Municipal el Jardí. L'entrada costa sis euros, que es destinaran a ajudes per als damnificats.

Precisament, també avui a partir de les 21.00 h, a l'aparcament de l'ajuntament vell de Llers es fa una festa solidària per recollir fons per als afectats pel foc a la comarca. S'hi farà una botifarrada i hi haurà diverses actuacions.

Portbou també ha previst fer aquest dissabte vinent un homenatge a les dues víctimes mortals de l'incendi a la localitat. Serà a les 18.00 h i es farà una ofrena floral des d'una embarcació al lloc dels fets i un minut de silenci.

A Castelló d'Empúries, dissabte s'il·luminarà la basílica amb milers d'espelmes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.