Monogràfics

CAMPLLONG (Gironès)

Fira Comarcal de Primavera

Fira en essència

Introduir petits canvis però mantenir l'essència. Aquest ha estat el secret per arribar a la trentena edició havent convertit la Fira Comarcal de Primavera de Campllong en un referent de les fires tradicionals de Catalunya. “Des de fa anys hem potenciat que la fira sigui allò que vol dir aquesta paraula, un mercat d'intercanvi, de compra i venda, de fer negoci, i ho hem aconseguit, tal com ho demostra el fet que cada any tenim més expositors”, explica l'alcalde de Campllong, Lluís Freixas, que hi afegeix: “Fem que l'activitat firal sigui el punt més fort de la fira i compaginem aquest vessant amb una part més lúdica.”

40.000 metres quadrats

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong és una mostra multisectorial, on es poden visitar estands comercials, de productes artesans i d'alimentació, maquinària agrícola, ramadera i industrial, vehicles... En total, el recinte firal fa més de 40.000 metres quadrats, dels quals, 3.100 són coberts. La fira comercial exterior ocupa 11.600 metres quadrats, la vela comercial abarca 600 metres quadrats d'estands modulars; hi ha 2.200 metres quadrats de parades de demostració i venda de productes artesans i la mostra d'oficis i venda de productes artesanals ocupa 750 metres quadrats. Tot plegat al servei d'una seixantena d'expositors i dels més de 30.000 visitants que els organitzadors calculen que visitaran la fira durant el cap de setmana. Aquests visitants podran gaudir de moltes activitats complementàries.

14 i 15 d'abril. Al recinte firal, de 10 a 20h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.