Societat

Detenen un pare i el seu fill per tenir 176 plantes de cànnabis

La plantació arribava als 2 metres d'alçada i estava amagada enmig d'altres cultius en un mas de Cistella, a l'Alt Empordà

La marihuana arrencada té un pes total de 340 quilos

La Guàrdia Civil va detenir divendres passat un pare i el seu fill per tenir en un mas de Cistella (Alt Empordà) 176 plantes de cànnabis, que pesaven en total uns 340 quilos i arribaven als 2 metres d'alçada.

El dia anterior, la policia havia observat als voltants del mas, dedicat a l'explotació ramadera, el que semblava una plantació de marihuana de gran extensió. Com que s'estava fent fosc els agents van optar per tornar-hi l'endemà, de manera que el matí del 16 de setembre van poder confirmar que efectivament es tractava d'una plantació de grans dimensions i dividida en diverses parcel·les, dissimulades principalment per cultius de blat de moro i melca.

La policia va identificar i detenir els propietaris de la plantació, un pare i el seu fill, M.P.G. i C.P.C, tots dos de nacionalitat espanyola, i va arrencar i confiscar totes les plantes, que arribaven als 2 metres d'alçada i havien de ser recol·lectades en els pròxims dies. També es van trobar garrafes d'adob, mànegues per regar i una màquina de sulfatar.

El jutjat de guàrdia de Figueres s'ha fet càrrec d'aquest cas, similar al que també es va registrar al juliol a la mateixa comarca. Aleshores, es va desarticular un grup que cultivava marihuana des d'un mas de Vilamalla, i es van intervenir 1.700 plantes de cànnabis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.