Societat

La víctima d'Altafulla va retirar una ordre d'allunyament contra la seva parella

Maria del Mar C.J., la jove de 26 anys que ahir va ser assassinada presumptament pel seu company sentimental, va denunciar aquest per maltractaments el 2008, però poc després que el jutge li concedís una ordre d'allunyament va sol·licitar que la retiressin.

Fonts de la investigació han explicat que l'1 d'octubre de 2008 se li va concedir a la víctima una ordre d'allunyament i incomunicació respecte al seu company sentimental, però que, cinc dies més tard, el 6 d'octubre, la dona es va presentar a les dependències judicials i va demanar la suspensió d'aquesta mesura de protecció.

El 6 de febrer d'aquest any, l'ordre d'allunyament va quedar sense efecte després que tant el jutge com el fiscal estiguessin d'acord en això.

L'arrest
Els Mossos d'Esquadra van arrestar aquest diumenge Saturnino F.H., de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí d'Altafulla, que es va lliurar després de confessar que havia assassinat a ganivetades la seva parella sentimental, Maria del Mar C.J., amb qui, pel que sembla, estava en procés de separació.

Poc abans de lliurar-se, els Mossos havien localitzat el cadàver de la víctima a l'interior d'un vehicle aparcat al peatge de Torredembarra a l'autopista AP-7.

De fet, va ser el mateix agressor qui va trucar primer als Mossos per donar l'avís d'on es trobava el vehicle i, posteriorment, es va presentar a l'Àrea Bàsica Policial del Camp de Tarragona i es va lliurar.

El presumpte assassí també havia trucat a la mare de la víctima per dir-li: "he matat la teva filla", segons ha explicat aquest dilluns Trini, una de les dues germanes de la jove assassinada.

Trini ha explicat que dissabte passat dia 14 la seva germana Mar C. J. va tornar d'un viatge a Màlaga i la seva exparella, de qui portava separada tres mesos i amb qui havia tingut un fill, la va recollir a l'aeroport, però l'avió va arribar amb retard i van decidir passar la nit a Barcelona.

"A les dotze del migdia, la meva germana va trucar a la meva mare per dir-li que ja estaven al cotxe", ha relatat Trini, però "en veure que no arribaven els van tornar a trucar i ja no contestaven."

Unes hores més tard, el presumpte assassí va trucar a la mare de Mar per anunciar-li que havia matat la seva filla, però sense precisar on es trobava el cos.

Trini es va posar de nou en contacte amb ell per saber on estava la seva germana però "ell estava molt nerviós, demanava que el deixéssim en pau i assegurava que no sabia on estava el cos".

El detingut podria passar demà a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.