Societat

Una nena de 12 anys, única supervivent de l'accident d'una avioneta a Panamà

L'incident es va produir diumenge, quan l'aparell es va estavellar a les muntanyes de Panamà durant una tempesta

Els equips de rescat de Panamà han trobat una noia nord-americana que ha sobreviscut a un accident d'avioneta en el qual van morir els altres tres tripulants.
L'incident es va produir diumenge, quan l'aparell es va estavellar a les muntanyes de Panamà durant una tempesta. La supervivent té només 12 anys, el seu estat de salut és bo i únicament té alguna fractura i hipotèrmia.

A l'avioneta també hi viatjava un ric inversor de Califòrnia, la seva filla i el pilot. Els seus cossos s'han trobat en una zona boscosa de Panamà, tres dies després de l'accident.

Segons ha informat el director general del Sistema Nacional de Protecció Civil, a la zona de l'accident s'hi ha trobat els cadàvers del capità de l'aeronau, el panameny Eric Santos, el del nord-americà Michael Klein i el de la seva filla de 13 anys.

Una amiga de la filla de Klein, que viatjava a l'avioneta, ha sobreviscut a l'accident i només té una fractura al braç. El nom de la nena no ha estat revelat. La família Klein havia ofert 25.000 dòlars per qualsevol informació que ajudés a trobar els quatre ocupants de l'avioneta.

L'avioneta sinistrada, una Cessna 172 amb matrícula panamenya, va desapaèixer diumenge a la regió occidental de Panamà, quan feia el vol entre l'illa Seca, al Pacífic, i Volcán, a la provínvia de Chiriquí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.