Societat

Els usuaris de les línies 2 sud, 7 i 10 de Rodalies viatjaran de franc

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha donat les indicacions perquè els usuaris de les línies 2 sud, 7 i 10 de Rodalies viatgin de franc a partir del matí de dimarts.

Aquestes línies estan directament afectades per la interrupció del servei ferroviari entre Bellvitge i Barcelona-Sants des de dissabte passat per les obres del tren d'alta velocitat.

Els viatgers, de manera excepcional, podran accedir als trens i autobusos habilitats per Renfe sense necessitat d'adquirir títol de transport.

A més, Foment ha habilitat un telèfon gratuït d'informació específica (900 20 22 20) per atendre als usuaris afectats.

La gratuïtat d'aquests serveis es prolongarà "fins que es mantingui la modificació temporal dels serveis ferroviaris de Barcelona", segons el comunicat del ministeri de Foment.

La interrupció del serveis en algunes línies de Renfe i FGC, que transporten gairebé 160.000 viatgers, ha obligat a utilitzar 200 autocars per substituir als 400 trens anul·lats.

Sense data
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, ha dit que no pot concretar el temps màxim que estaran tallades les línies 2 i 10 de Rodalies: "Seran set, deu o catorze dies, perquè s'han de reobrir les línies amb les màximes garanties de seguretat.

Morlán, a més, ha subratllat que no pensa dimitir del seu càrrec pels problemes que pateix el servei de Rodalies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.