Societat

Les retencions de vehicles es repeteixen en l'inici de la tercera setmana sense trens

Infraestructures

Les retencions de vehicles en les vies d'accés a Barcelona des de la comarca del Baix Llobregat es repeteixen avui i arriben gairebé els nou quilòmetres en la C-32 (autopista del Garraf), al començament de la tercera setmana sense dos importants línies de trens de rodalies de Renfe.
La data límit d'aquesta situació i el restabliment de les línies de tren C-2 i C-10 de rodalia de Renfe, afectades per les obres de l'arribada del TGV a Barcelona, s'espera que es faci pública avui a la reunió del Centre Coordinador de l'Operació Ferroviària (Cecof), que es desenvoluparà en la ciutat comtal.

El Servei Català de Trànsit informa avui que la cua més destacada de vehicles es registra aquest matí en la C-32 a l'altura de Sant Boi de Llobregat amb 8,5 quilòmetres de retenció entre els punts quilomètrics 46 al 54,50.

També en la C-31 (autovia de Castelldefels) es produeixen avui cues en diversos trams d'aquesta via a l'altura de Viladecans, el Prat de Llobregat i en el terme de Barcelona, ja a la plaça d'Espanya.

Els embussos són destacats en altres vies d'accés com els nusos del Llobregat i la Trinitat, amb cues de diversos quilòmetres en els dos sentits, així com a l'autovia A-2, també en el Baix Llobregat, a l'altura de Sant Andreu de la Barca i de Pallejà.

La C-58, que transcorre pel vallès Occidental, presenta cues en diversos trams en direcció a Barcelona en els termes de Barberà del Vallès, Montcada i Reixac i Ripollet i en sentit Manresa a Ripollet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva