Societat

Fins a 23 quilòmetres de cues a la C-16 d'entrada a Barcelona

Trànsit

La carretera C-16, que comunica el nord de Catalunya amb Manresa, registra fins a 23 quilòmetres de circulació amb retencions en sentit sud, sobretot a l'altura de Berga, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).
A la carretera C-14, una altra de les vies que utilitzen els conductors per viatjar d'Andorra a Barcelona, s'acumulen retencions de dos quilòmetres a Organyà en direcció a Ponts, també en sentit sud. Un altre dels eixos viaris que enllacen el Pirineu amb el litoral barceloní, la C-17, registra circulació amb retencions de 4,5 quilòmetres a Orís (Osona).

Val a dir que la boira redueix la visibilitat a 50 metres a les carreteres L-311 i L-313 a Cervera i Guissona, respectivament, i a 75 metres de distància a l'autopista AP-2 a les Borges Blanques i l'autovia A-2 a Cervera.

Crida a la prudència
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, ha apel·lat a la responsabilitat dels conductors, als quals ha demanat prudència en un cap de setmana que ha qualificat de "tràgic" i en què, de moment, han mort quatre persones i tres més han quedat ferides.

Moya ha considerat "negatives" aquestes xifres, sobretot si es comparen amb la sinistralitat del cap de setmana passat, en què no es va registrar cap víctima mortal a la xarxa viària catalana, segons que ha informat el SCT.

L'últim sinistre s'ha produït quan dos vehicles han xocat a la carretera C-26 a l'altura de Cubells. Una persona ha mort i dues altres han acabat amb ferides lleus en aquesta col·lisió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens