Societat

Un home de 82 anys, presumpte autor de la crema de 40 contenidors d'escombraries

Els fets han passat a Sant Vicenç dels Horts

El valor total dels danys ascendeix a 67.200 euros

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 82 anys i veí de la localitat com a presumpte autor de destrosses en 40 contenidors. Des d'octubre de 2009 s'havia produït de forma reiterada la crema de recipients en el barri de Sant Josep. Els fets sempre s'havien produït en horari diürn, entre les 6 i les 8 hores del matí.

En els darrers mesos, la crema de contenidors s'havia incrementat i la policia comptava amb elements que feien sospitar que els incendis no eren fortuïts, sinó que s'havien produït de forma intencionada.

Les cremes de contenidors havien provocat cert temor entre la ciutadania i les institucions atès que podien ocasionar danys a vehicles que estaven estacionats a la via pública i per una altra banda, els veïns es veien exposats al perill d'inhalar el fum o cremar-se per les flames.

La despesa econòmica dels danys produïts pels incendis ascendeix a un 67.200 euros, als que cal sumar altres despeses derivades.

Per tot plegat, es va iniciar un dispositiu especial preventiu per part de la Policia Local i Mossos, així com agents de paisà per tal de localitzar el causant.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder identificar i localitzar a una persona veïna del barri com la presumpta autora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.