Santa Margarida i els Monjos mostra avui als veïns les obres que s'han fet amb el fons estatal

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat avui una jornada festiva per visitar i inaugurar les obres que s'han pogut fer gràcies al fons estatal d'inversió local del 2009, que ha permès a l'Ajuntament la realització de projectes per un valor total d'1.143.167 euros.

A més, i segons dades del servei local d'ocupació, els quatre projectes han permès que les empreses adjudicatàries hagin creat una quinzena de llocs de treball, dotze dels quals han estat per a treballadors del municipi.

L'Ajuntament va presentar a la convocatòria la creació d'un eix cívic entre els Monjos i la Ràpita per facilitar la comunicació a peu i en bicicleta entre els dos nuclis, la remodelació de l'aparcament municipal d'entrada als Monjos, la creació d'una rotonda a la cruïlla de l'avinguda de Cal Rubió amb el carrer de les Illes Balears, i obres per canviar els tancaments exteriors del CEIP Doctor Samaranch i Fina per millorar l'aïllament.

L'Ajuntament ha previst una caminada que sortirà a les deu del matí des de l'aparcament d'entrada als Monjos. Després d'arrencar la comitiva, els participants en l'acte, que és obert a tothom, es dirigiran a l'eix cívic i el recorreran fins a la Ràpita per girar després en direcció al polígon industrial Casa Nova i visitar la rotonda que s'ha construït a la cantonada entre l'avinguda de Cal Rubió i el carrer de les Illes Balears. Des d'aquí la comitiva es dirigirà a l'escola Doctor Samaranch passant pel Parc Urbà del Foix, on s'aprofitarà també per explicar algunes de les actuacions que es faran en aquest espai gràcies al fons d'inversió local del 2010. En acabar els participants podran compartir una botifarrada popular que es prepararà al carrer de Tarragona, davant de la llar d'infants Xiroi, amb la col·laboració de la comissió de festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.