Societat

Dinamització comercial a Cassà de la Selva

Més de quaranta establiments participen en el pla de l’Ajuntament

Més de quaranta establiments de Cassà de la Selva van participar en el pla de dinamització comercial promogut per l’Ajuntament. La primera sessió, el 15 de febrer, va servir per fer un diagnòstic de la situació del comerç a Cassà i identificar els principals objectius. En aquesta primera trobada es va promoure un espai de reflexió i debat. El president de la Unió de Botiguers de Cassà, Jordi Tubert, va valorar positivament la trobada, en la qual van participar la meitat dels comerços de Cassà. També va destacar el fet que tots els comerciants anessin a una a l’hora d’identificar les diferents problemàtiques.

Falten aparcaments

Segons va explicar Jordi Tubert, la primera reclamació que es va fer en la trobada va ser la necessitat de crear zones d’aparcaments pròximes a la zona comercial. El segon punt que van considerar important per a la dinamització comercial de Cassà de la Selva és el millorament dels accessos, pensant sobretot per a les persones amb mobilitat reduïda i famílies amb cotxets. En aquest sentit, també va parlar de la necessitat de fer-hi espais lúdics d’esbarjo per a les famílies, a més de zones verdes, amb l’objectiu de dinamitzar el nucli.

A partir de les propostes fetes en aquest taller, juntament amb una segona de feta amb tècnics de l’ajuntament de Cassà de la Selva, es proposaran les estratègies i les actuacions específiques de dinamització comercial a Cassà. El pas vinent serà el taller participatiu de propostes, en el qual es fixarà el full de ruta a seguir per promoure el comerç de Cassà de forma conjunta entre el consistori i els comerciants.

Pla estratègic

El pla de dinamització comercial és la primera actuació que comença del pla estratègic 2018-2015 de Cassà de la Selva en el qual es proposava, amb diverses accions, treballar en xarxa per complementar la gestió de la promoció econòmica local. L’Ajuntament de Cassà ha prioritzat l’elaboració del pla de dinamització comercial per potenciar el treball conjunt amb els comerciants a l’oficina de promoció econòmica i desenvolupament local, posada en marxa l’any passat, i assolir objectius que afavoreixin el comerç local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]