Educació

Vilallonga acull la Trobada d'escoles en valencià

La comarca de la Safor ha previst aquesta festa anual a la vila per al 19 de maig

Enguany la Trobada d'escoles en Valencià arriba a Vilallonga, tal i com ha estat presentat de manera oficial a l'Auditori Municipal. Aquest acte celebrat ahir divendres, fa d'inici d'un seguit d'activitats que conclouran el dia 19 de maig, en la Trobada d'escoles en valencià de la Safor, la Festa del valencià.

S'ha volgut en aquest acte de presentació fer un col·loqui amb els mestres, pares i alumnes d'aquella escola del anys setenta-tants, dels inicis d'un ensenyament més adequat amb l'entorn. S'ha volgut retrobar alguns dels precursors, els qui es llançaren i ens demostraren que voler no era prou, i obriren el camí.

En l'acte de presentació han participat en la xarrada-col·loqui: Josep Soler, Toni López, Josep Bataller i Francesc Morant, mestres; Santiago Alberca, president de l'APA; i Enrique Arlandis, alumne de les primeres generacions que va completar —de 1r a 8é—, l'ensenyament en valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.