Infraestructures i serveis

urbanisme

Adjudicat per 1,2 milions el projecte d’ampliació de la Ronda Litoral a Zona Franca

El pressupost estimat de les obres és de 37,2 milions d’euros (IVA inclòs) i s’executaran al llarg de 3,5 km, en concret entre els km 14,5 i 18 de la Ronda

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat per 1,2 milions d’euros (IVA inclòs) la redacció del projecte d’ampliació de capacitat de l’autovia B-10, coneguda com a Ronda Litoral de Barcelona, al tram Zona Franca Porta 28 del Port. El pressupost estimat de les obres és de 37,2 milions d’euros (IVA inclòs) i s’executaran al llarg de 3,5 km, en concret entre els km 14,5 i 18.

L’autovia B-10 és un dels eixos viaris principals d’accés a Barcelona pel sud. Suporta intensitats mitjanes diàries properes als 100.000 vehicles, amb puntes horàries que superen els 2.000 vehicles per carril, cosa que motiva la seva ampliació al tram descrit, tant en el nivell de tronc com en el d’enllaços. Així mateix, l’accés al port de Barcelona des de la B-10 a través de les portes 28 i 29 confereix al tram un volum de vehicles pesants significatiu que condiciona encara més la circulació en aquesta infraestructura.

L’objecte del contracte és desenvolupar les actuacions necessàries per desenvolupar l’alternativa seleccionada a l’aprovació definitiva de l’estudi informatiu “Ampliació de la ronda litoral (B-10). Tram: Zona Franca – El Morrot” entre la Zona Franca i la Porta 28 del Port de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]