Un jove de Vilanova, processat per haver lesionat un mosso, es declara insubmís

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la sentència que condemna un jove de Vilanova i la Geltrú a pagar una multa de 400 euros per una falta de lesions i una altra d'atemptat a l'autoritat. D'aquesta manera queda desestimat el recurs que va presentar la seva defensa, que feia referència als fets que van tenir lloc el 15 de novembre passat en una manifestació a Barcelona contra la gestió de la crisi econòmica actual i amb el lema La crisi que la paguin els rics.

El processat assegura que ha estat jutjat i condemnat per la seva militància i activisme en contra del sistema econòmic actual. Per això, Karim s'ha declarat insubmís «a un sistema que genera injustícia cap a la majoria de la població i castiga els qui hem decidit oposar-nos a l'explotació». El jove ha dit que no pensa «cedir al xantatge» i que no pagarà la sanció econòmica que ha dictat el jutge, cosa que li comportarà una pena substitutòria de 50 dies de presó.

La decisió de Karim ha mobilitzat una vintena d'organitzacions locals i nacionals que preparen diverses accions de suport al jove vilanoví. La primera jornada solidària es farà dissabte a Sant Pere de Ribes: al local del GER s'hi faran xerrades, un sopar i un concert. A més, es prepara una manifestació per al dia 16 de maig que ve a les set de la tarda que sortirà de la plaça de la Vila de Vilanova i acabarà al parc de Ribes Roges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.