Successos

vallès occidental

Sant Cugat manté la prealerta, ara per més pluges i ventades

L'Ajuntament de Sant Cugat ha decidit mantenir el nivell de prealerta al municipi fins aquest matí, després de les intenses pluges de la matinada de diumenge, agafant-se a l'últim comunicat del CECAT per la probabilitat del nivell 1 de pluges i també pel risc de ventades. Els aiguats –d'uns 110 l/m²– van malmetre el mur de contenció d'una casa a la Floresta i van negar carrers i habitatges de Mas Gener –a Mira-sol– pel desbordament d'una riera. Durant la nit de dissabte a diumenge, la policia local de Sant Cugat va rebre 38 trucades per incidències, i el dispositiu municipal de seguretat va fer 113 serveis.

Qui va tenir un gran ensurt va ser un veí de Rubí que anava a buscar cargols a un quart de quatre de la matinada de diumenge. Una tromba d'aigua va arrossegar el seu cotxe per dins un col·lector situat a l'avinguda Rubí, en direcció a la riera. Antonio D.P., de 55 anys, no va poder sortir de dins del cotxe fins al cap de tres hores quan va disminuir el cabal d'aigua. La policia el va rescatar i va ser traslladat a la Mútua de Terrassa amb símptomes d'hipotèrmia i contusions.

A Terrassa també es van superar els 100 l/m² de pluja i els bombers van fer 37 sortides per treure aigua de carrers i cases. Van caure alguns arbres i alguns cotxes van quedar plens de fang sota la carretera de Martorell. Un efecte semblant va tenir la pluja a Sabadell, que va obligar a tallar el trànsit al pont de la Gran Via amb el carrer Agnès Armengol i va fer caure un arbre sobre un cotxe a la plaça Primavera.

A Castellar, els bombers voluntaris van comptabilitzar tres úniques sortides, la més destacada de les quals es va produir prop de les cinc de la matinada, a conseqüència de la caiguda del mur d'una casa al carrer Pare Feliu de Sant Feliu del Racó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.