Punt divers

Els veïns de l'Estació de Sallent confien que el Govern accepti les contraofertes de compensació dels afectats pel desallotjament

CATALUNYA CENTRAL

L'Associació de Veïns de l'Estació de Sallent ha presentat aquest divendres al delegat del Govern de la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, una proposta de compensació dels afectats pel desallotjament del barri que introdueix canvis respecte a la que va presentar el Govern el mes passat. Els veïns han plantejat un increment de l'import de les indemnitzacions, un augment de les dimensions de les parcel·les on s'han de construir les noves cases i millores en les condicions per als veïns que decideixin canviar la parcel·la per un pis. Ara la contraproposta de l'associació s'ha de presentar de nou a la Comissió de Govern. Els afectats són conscients que el procés serà lent però esperen tenir una resposta en el termini d'un mes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.