Successos

FIGUERES

Detingut un conductor begut que va tenir un accident amb un autocar

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 26 d’abril, a Figueres, un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els fets van succeir a les 9 del vespre del mateix dia a la carretera C-260, al punt quilomètric 28, quan un turisme va col·lidir amb un autocar que anava de Figueres a Roses.

Els agents van comprovar que els sis ocupants de l’autobús i els conductors de l’autocar i del turisme estaven il·lesos. També van observar que el conductor del cotxe podria anar sota els efectes de begudes alcohòliques. En fer-li les proves de detecció d’alcohol va donar un resultat final positiu d’1,13 mg/l en aire expirat, més de quatre vegades per sobre del màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l.

Davant d’aquests fets, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]