Successos

El delegat sindical suspès a Palamós diu que la foto li ha donat la raó

Miquel Àngel Garcia s’ha mostrat crític amb l’alcalde de Palamós, però també amb el seu soci de govern, el PSC

Bartolomé ha assumit la seva responsabilitat, ha pagat la multa i ha demanat perdó

La polèmica no s’atura a Palamós. En declaracions a Ràdio Palamós, el delegat del sindicat CSIF a la Policia Local, Miquel Àngel Garcia, sancionat amb sis mesos de suspensió de feina per haver qüestionat que l’Ajuntament hagués fet tot el possible per esbrinar les identitats de les persones que conduïen el famós cotxe no logotipat de la policial, ha afirmat que la fotografia del radar li dona la raó i confirma les seves tesis. Garcia va portar el seu cas als tribunals i, precisament per aquest motiu, el jutge va autoritzar a visionar la fotografia del radar de velocitat.

El delegat sindical s’ha mostrat crític amb l’alcalde de Palamós, però també amb el seu soci de govern, el PSC: “Una cosa és que els fets estiguin judicialitzats i l’altra són les responsabilitats polítiques i administratives que algú ha d’assumir. I que ningú oblidi la complicitat del PSC en el manteniment d’aquesta situació”.

Després de la Junta de Portaveus municipal que es va fer ahir dilluns, tots els grups de l’oposició van coincidir a demanar la dimissió de l’alcalde, Lluís Puig.

Bartolomé, demana perdó

Per altra banda, l’anterior regidor de Mobilitat Alfons Bartolomé, ha assumit tota la responsabilitat en l’afer de la multa en un comunicat. Tot i que segueix afirmant que no recorda que conduís el vehicle, demana perdó per tot l’enrenou que s’ha generat i ha començat a fer tots els tràmits per pagar la multa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia