Política

Puigdemont: “Renunciar a la defensa del Parlament i ser bons minyons no ens portarà ni menys repressió ni més llibertat”

L’expresident comparteix a Instagram els resolucions del ple de la monarquia que no es van publicar al BOPC

L’expresident de la Generalitat i actual eurodiputat de JxCat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dimecres que “renunciar a la defensa de la sobirania del Parlament i ser bons minyons” no comportarà “ni menys repressió ni més llibertat”.

Així ho ha advertit a Instagram, on ha compartit els fragments de les resolucions aprovades al ple de la monarquia del Parlament i que no es van publicar al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC).

El secretari general de la cambra, Xavier Muro, s’hi va oposar perquè va entendre que contradeien sentències i requeriments del Tribunal Constitucional (TC), per la qual cosa JxCat en va exigir el cessament. Finalment, però, la Mesa va desestimar-ho ahir dimarts.

Puigdemont ha considerat “censura” l’acció de Muro i ha acompanyat la seva publicació d’una imatge que vincula el dictador Francisco Franco amb el rei emèrit Joan Carles I i el seu fill, l’actual monarca espanyol, Felip VI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]