Política

Palamós

PSC a la defensiva i CiU al contraatac

Ferrés ha minimitzat la precampanya i Pallí vol recuperar el temps perdut

La campanya electoral arrenca a Palamós amb poca fressa. Els socialistes, amb Teresa Ferrés un cop més al capdavant, no presenten en públic la llista fins aquest vespre. I dels altres partits, només CiU, ERC i la CUP han explotat l'estratègia mediàtica amb alguns actes o comunicats. Junts per Palamós, l'Entesa, el PP i els Pirates han centrat més la tàctica al carrer o les xarxes socials, reservant cartutxos per al tram decisiu que ara comença.

Ferrés, fins ara, ha defugit la sobreexposició, sabedora de l'avantatge d'ostentar l'alcaldia i l'activitat institucional fins al dia de les eleccions. El cap de llista de CiU, Jordi Pallí, en canvi, ha cercat infructuosament el cos a cos amb crítiques al model de participació –que comanda l'exregidora nacionalista Glòria Prim– i la reforma del passeig del Mar. Pallí ha hagut de lluitar contra rellotge, després que la pugna amb Prim per assolir el rol d'alcaldable endarrerís la seva proclamació. Rere el PSC i CiU, els altres candidats pedalen discretament al pilot esperant l'escapada. La CUP ja ha presentat el programa, ERC i els exrepublicans de Junts es miren de reüll i l'Entesa –on Cesc Matés s'ha passat a l'equip del PSC– aspira a formar govern. Els Pirates, per ara, continuen la cursa virtualment explotant els recursos d'internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia