Política

El PSPV demana la suspensió del tancament de Canal 9 en un recurs que abordarà el TSJ valencià

El líder socialista ha insistit que la “velocitat amb què han imposat aquest tancament no s'ajusta a la llei i per això prenem aquestes mesures”

El PSPV - PSOE ha presentat aquest divendres una demanda contra l'acord del de la Generalitat Valenciana de cessament de les emissions de RTVV i demana “suspendre de manera cautelaríssima la decisió pels perjudicis d'impossible reparació que provocarà”. La petició s'ha presentat davant el Registre únic d'entrada per la qual cosa tardarà uns dies en arribar la sala contenciós-administrativa del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, segons que han informat fonts d'aquest tribunal.

En opinió del secretari general dels socialistes, Ximo Puig “el jutjat ha de paralitzar aquesta atrocitat pels danys irreparables que provocarà”. El líder del PSPV-PSOE ha insistit que la “velocitat amb què han imposat aquest tancament no s'ajusta a la llei i per això prenem aquestes mesures”. També ha lamentat que Fabra estiga provocant “una tensió enorme que és impròpia d'un govern”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]