Política

Burjassot, amb les víctimes del metro

El PP de la localitat rebutja donar suport a l'escrit d'AVM3J per la reobertura de la comissió d'investigació

La moció va ser presentada per l'equip de govern

El ple de l'Ajuntament de Burjassot ha donat suport, amb els vots a favor de l'equip de govern i en contra del PP, la moció presentada per PSPV-PSOE, BLOC-Compromís i EU, a favor de les reivindicacions de l'Associació de Víctimes de l'Accident de Metro 3 de Juliol (AVM3J).

La moció sol·licita no només la reobertura de la comissió d'investigació parlamentària amb garanties, “sense vetos, sense presses i sense lligams”, tal com assenyala el text, sinó també, que s'“investigue i faça pública, per part del govern valencià”, entre altres temes, “la seua valoració sobre diferents fets, com ara l'informe encarregat a HM&Sanchis per preparar les preguntes a realitzar en la comissió parlamentària o l'ocultació de l'informe tècnic de 2005 en el qual es deia que el model de trens implicat en l'accident, on es troba el llibre d'avaries.

El text presentat per l'associació sol·licita també la dimissió del president de les Corts, Juan Cotino, “per les accions inadequades realitzades a les famílies afectades; la dimissió del diputat Francisco Camps i que se sol·licite informació al Consell sobre la implantació del pla Horitzó 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.