Política

Bozal proclama el seu “amor per Catalunya”

La consellera de Justícia assegura que ara el seu compromís és “amb la nostra gent, amb tots els ciutadans del país”

Com a advocada de l'estat va oposar-se a la consulta sobiranista d'Arenys de Munt

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal ha proclamat aquest dilluns el seu “amor per Catalunya”, en un acte celebrat al Col·legi d'Advocats de Barcelona.

La consellera, qüestionada pel seu paper durant la celebració de la consulta sobiranista d'Arenys de Munt, acte al qual, com a advocada de l'Estat es va oposar considerant que podia desestabilitzar Espanya, ha afirmat ara que el seu compromís com a consellera “és amb Catalunya, amb la nostra gent, amb tots els ciutadans del país”. Bozal, a més, ha justificat la idoneïtat del seu càrrec en afirmar que “el president de la Generalitat, en encarregar-me aquesta responsabilitat com a consellera de Justícia, coneixia les meves conviccions i el meu amor per Catalunya”.

El Col·legi d'Advocats ha celebrat aquest dilluns l'acte d'homenatge i lliurament de diplomes als col·legiats que durant el 2011 compleixen 25 anys de professió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.