Política

El PP treu pit de cara a les municipals

Alberto Fernández Díaz adverteix que qui vulgui governar a Barcelona haurà d'“assumir” els seus plantejaments

El president del grup municipal popular es reivindica com ha tercera força a la capital catalana

El president del grup del popular a l'Ajuntament barceloní, Alberto Fernández Díaz, ha advertit avui que després de les eleccions catalanes “qui vulgui pintar alguna cosa a Barcelona” haurà de començar a “assumir els plantejaments del PP” en seguretat, immigració, acció social i bilingüisme.

El dirigent municipal ha defensat en una roda de premsa que els populars seran la tercera força en competició a la capital catalana i ha destacat que han superat els 100.000 vots a la ciutat i s'han situat com a segona força a dos districtes i tercera a sis més. “Ens allunyem cada vegada més d'ERC i ICV-EUiA, i hem retallat la diferència amb el PSC d'11 punts a només 3”, ha destacat. A més, ha vaticinat que Esquerra “podria ser un partit en vies d'extinció” a la ciutat.

Barcelona, cosa de tres

El regidor popular creu que és “evident” que el seu partit creixerà fins aconseguir un resultat “excel·lent i inèdit” i ha assegurat es veu governant a la ciutat i aplicant el seu programa. Al seu parer, Barcelona “ha deixat de ser cosa de dos, i ja és cosa de tres”. Per això, ha augurat que el canvi és imparable a la capital catalana després de més de 30 anys de socialisme al govern municipal. “Sense el PP no hi haurà canvi a Barcelona, i volem ser la garantia no només del canvi, sinó també que es produeixi en la bona direcció”.

Sobre si pensa pactar amb CiU a la capital catalana, Fernández Díaz ha retret al president municipal de la federació, Xavier Trias, que digui que pot pactar amb qualsevol formació i estigui “disposat a pactar amb els ingredients del tripartit”. També ha evitat pronunciar-se sobre un pacte a la basca, entre el PSC i el PP. “A la basca únicament podria fer un pil-pil”, ha ironitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.