Política

Camacho: “Rajoy ha de ser el proper president i l'èxit del PP a Catalunya ho farà possible”

La líder popular recorda que “Mas serà president però no té les mans lliures”

La cap de llista del PP avisa que si CiU dóna suport a Zapatero a Madrid que s'oblidi del suport del PP a Catalunya”

“Mas serà president però no té les mans lliures”, ha dit Alícia Sánchez-Camacho, candidata del PP a la presidència de la Generalitat aquest dimarts en una entrevista a Els Matins de TV3.

Alícia Sánchez-Camacho ha valorat molt positivament l'augment de vots de la seva formació.

Segons Camacho aquest nous votants ”han confiat en qui defensa els interessos de Catalunya amb l'orgull de formar part d'Espanya. Em sento orgullosa de ser espanyola”, ha afegit.

Segons la líder popular, el PP, amb aquest resultat “ha aconseguit una fita històrica, nosaltres som els segons triomfadors de la nit”.

En aquest sentit la cap de llista del PP ha dit que aniran a parlar amb Mas com a partit de l'oposició i “després ja veurem”.

“Si Mas té com a prioritat el full de ruta per la independència no tindrà el nostre suport.

Així mateix, ha afegit que “si CiU dóna suport a Zapatero a Madrid que s'oblidi del suport del PP a Catalunya”.

Alícia Sánchez-Camacho interpreta els bons resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya en clau de canvi a Madrid.

En aquest sentit, la líder popular ha estat clara: “Rajoy ha de ser el proper president a Espanya per treure el país de la crisi i l'èxit del PP a Catalunya ho farà possible”.

“Rodríguez Zapatero va ser president pels vots de Catalunya i ara ho deixarà de ser per la manca d'aquest vots”, ha dit Camacho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.