Política

Feijóo censura els atacs i retreu al PSOE “amnistiar la violència”

Cinc dies després de les primeres protestes davant de les seus del PSOE, i davant els reiterats retrets dels socialistes, finalment el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, va condemnar les protestes amb violència davant dels locals sense estalviar-se retrets. “La violència no té cabuda en democràcia i s’ha de rebutjar sempre”, va dir en una reunió amb dirigents populars al Congrés, malgrat que també va assegurar: “Quan tu pretens amnistiar la violència, no pots donar cap exemple ni cap lliçó a aquells que la condemnem.” El popular va reblar que no volen ser alliçonats per aquells que “van convocar manifestacions a les seus” del seu partit, “els qui van llogar autobusos per protestar contra els resultats electorals, els qui van fer escarnis a dirigents o membres del govern del PP o van rodejar el Congrés”.

Qui també va trencar el silenci sobre les manifestacions davant de les seus socialistes va ser el president del govern espanyol en funcions i secretari general del partit, Pedro Sánchez, expressant la seva “indignació” pels atacs “violents” i el vandalisme que acompanyen les protestes. Sánchez ses va reunir amb els treballadors de Ferraz –epicentre de les concentracions ultra dels últims cinc dies, dos amb disturbis– per comunicar-los que les accions violentes no aconseguiran “intimidar” el PSOE. Segons un comunicat, el líder del PSOE també va transmetre als treballadors el seu suport i va refermar el “compromís amb els valors i el projecte socialista”.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/2353037-feijoo-condemna-els-atacs-al-psoe-pero-li-retreu-que-vulgui-amnistiar-la-violencia.html

2353037



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

itàlia

Més de 400 migrants arriben a Lampedusa en 48 hores

barcelona
bolívia

Morales avisa que serà candidat a les presidencials “de grat o per força”

barcelona
guerra a gaza

Desenes de milers d’israelians insten insten Netanyahu a pactar una treva

barcelona
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO