Política

política

La CUP assistirà a la conferència de Puigdemont a Brussel·les

Els anticapitalistes aniran a “escoltar” com planteja Junts la negociació per la investidura, però amb “escepticisme”

El diputat de la CUP-NCG Carles Riera i el portaveu del secretariat nacional, Edgar Fernández, viatjaran dimarts a Brussel·les per assistir a la conferència de Carles Puigdemont. L’expresident de la Generalitat explicarà com planteja Junts la negociació per a la investidura. Ho farà l’endemà d’haver-se reunit amb la líder de Sumar i vicepresidenta del govern espanyol, Yolanda Díaz.

Els anticapitalistes hi van “amb escepticisme” i volen evidenciar que cal que l’independentisme fixi els objectius estratègics per “reactivar la mobilització social que avanci en la ruptura amb l’estat”. Hi van a “escoltar” i apunten que la CUP només concebria un escenari de diàleg amb l’estat si s’incorporés “explícitament” l’amnistia i l’autodeterminació.

ERC també serà a la conferència, amb la representació dels republicans els diputats al Congrés Teresa Jordà i Francesc-Marc Álvaro. La seva intenció és que serveixi per “seguir teixint totes les aliances i forces” i “sumar sinergies” dins de l’independentisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia